38 minggu

Dah masuk minggu ke 38.
Perasaan??
Tuhan jela yang tau.
Semalam p checkup.
Laluan tak bukak lagi tapi baby dah masuk.
Construction ada.
Siap kene seluk + buat CTG.


Sekarang dah mula kuar tanda something like macam darah kaler coklat.
Ibarat macam kaler nak memula period.
Tapi so far alhamdulillah aku masih kuat dan mampu tahan sebab sakit datang sesekali je.


Haraplah semua dipermudahkan.
Mohon dijauhkan yang tak elok tu jadi kat aku.
Mohon semua maafkan aku ye.
Amin

Mainan Baru

Punyalah suka hati riang ria di hari raya bila dapat apa yang dia nak selama ni.
Hurmmm ni penangan Aunty Kay ngn Nanny dialah.
Maybe nak tengok anak buah n cucu nya hepi + duduk diam tanpa memunggah kot.
Tapi harapanlah kan.
Sekejap je dia layan mainan baru dia then memunggah jugaklah kejenye.








Jalan di I-City

Okay Raya Haji aritu saje je la bawak si abang ni jejalan ke I-City.
Actually tak tahu nak p jalan mane since aku pun larat tak larat kan.
So decide ngan Incik Suami bawak ke I-City jela.
Tapi taubatlah nak p lagi.
Da ler parking bapak punya jauh.
Ramainya orang jangan cakaplah kan.
Since pulak ada kes budak hilang.
Naseb jumpa balik after that.
Plus pulak si abang taknak dipegang dan didukung.
Dia nak buat hal dia.
Memang takla kitorang nak lepaskan.
Risau jadi benda lain kang.






Mase gambar kat atas ni dia okay lagi.
Maybe mood tengah nak mai.
After that la dia buat hal.
Idaklah aku nak bawak lagi.
Da tu mahal pulak untuk main walaupun ada kad.
Macam tak berbaloi harga kad untuk semua permainan tu.
Baik bawak g tempat lain.
So I-City kitorang REJECT !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...