Mainan Baru

Punyalah suka hati riang ria di hari raya bila dapat apa yang dia nak selama ni.
Hurmmm ni penangan Aunty Kay ngn Nanny dialah.
Maybe nak tengok anak buah n cucu nya hepi + duduk diam tanpa memunggah kot.
Tapi harapanlah kan.
Sekejap je dia layan mainan baru dia then memunggah jugaklah kejenye.








Jalan di I-City

Okay Raya Haji aritu saje je la bawak si abang ni jejalan ke I-City.
Actually tak tahu nak p jalan mane since aku pun larat tak larat kan.
So decide ngan Incik Suami bawak ke I-City jela.
Tapi taubatlah nak p lagi.
Da ler parking bapak punya jauh.
Ramainya orang jangan cakaplah kan.
Since pulak ada kes budak hilang.
Naseb jumpa balik after that.
Plus pulak si abang taknak dipegang dan didukung.
Dia nak buat hal dia.
Memang takla kitorang nak lepaskan.
Risau jadi benda lain kang.






Mase gambar kat atas ni dia okay lagi.
Maybe mood tengah nak mai.
After that la dia buat hal.
Idaklah aku nak bawak lagi.
Da tu mahal pulak untuk main walaupun ada kad.
Macam tak berbaloi harga kad untuk semua permainan tu.
Baik bawak g tempat lain.
So I-City kitorang REJECT !!

Cheese Tart + Chocolate Cake

Menyelerakan tak?
Arini aku nak review pasal makanan sikit.
Actually blueberyy cheese tart ni kawan aku yang buat.
Since aku tengah preggy kan so dia bagilah aku rasa.
Plus dia pun ada niat nak bagi aku rase sebelum aku delivery.
Kawan aku buat sendiri ni.
Memang sedap n cecomel.
Tak cukup untuk aku tapi aku buat-buat cukuplah.
SEGAN nak mintak lagi.
Melampau !!
Kalau nak try boleh tanya and order dengan dia kat fb.
Search HARISHA DANIA.







Okay yang ni pulak pun sedap.
Chocolate cake.
Ada coklat, nutella dan memacam lagi.
Memang sedap sangat.
Puas hati kalau beli evenpun mahal.
First time aku tengik Incik Suami and si abang makan dengan rakusnya.
Aku pun jadi kedekut lak nak bagi diorg.
Hahhahaha so kalau nak order boleh search di INSTAGRAM nama @mizzbites.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...